Zlatan, en dålig fotbollsspelare

På den senaste tiden, eller under en längre tid rättare sagt, har jag både hört och läst vad folk tycker om Zlatans framgång i Inter. Från att ha gått från fjuttiga (förstå mig rätt) till det italienska topplaget Inter efter att ha spelat i Juventus, har han haft en sjuhejdare till karriär. Jag har hört att folk säger att han inte är en bra fotbollsspelare. Jag tror att folk har svårt att ursklija på vad som är bra och dåligt jämtemot vad man själv tycker är bra och dåligt. Att säga att Zlatan är en dålig fotbollsspelare är något jag anser man inte kan uttrycka sig om. Skulle det ligga nån sanning i det uttalande, hade han inte spelat i dem lag han spelat, fått den uppmärksamheten har får, för visst kan inte hela fotbollsvärlden ha fel? Däremot om man säger jag tycker inte att Zlatar spelar bra, är en helt annat femma för så har man sagt vad man tycker, istället för att säga Zlatan är. Förstår ni skillnaden? Det är precis som man skulle säga att Andrea Bocelli är en kass tenor, för visst kan inte ett par miljoner flugor ha fel?

Och vem kan undgå denna människas karisma och underbara leende?

 




 

Prag vs. Stockholm

Så var det dags. Den eviga studentresan. Många åker till Prag, andra inte. Vi har valt att åka till Stockholm i allafall och hoppas på att vi kommer ha minst lika roligt som dem som åker till Prag. Vi åker dit nu till helgen i några dagar och ser fram emot sena kvällar med fest och dans och shopping på dagarna.

Nån som vet några bra uteställen i Stockholm? Har nämligen inte varit ute på många ställen och skulle vara bra om man hade ett hum om vilka ställen som är värt ett besök. Any suggestions, ni från själva staden, eller ni som varit där redan?

Vår!

Känner ni inte hur energin bara har fyllts på i kroppen denna helg. Det har varit en helt underbar helg i solen. Har spenderat helgen i Lund hos pojkvännen min. Vi har myst och slappat en massa. I Fredags var delia här och på kvällen fick vi sällskap av ortega och Dario och hade lite coctail kväll, jätte trevligt var det. Igår var vi ute och promenerade på stan en sväng och käkade glass och bara njöt av de varma solstrålarna. På kvällen blev det utgång med samma gäng som dagen innan minus delia, som tyvärr inte kunde följa med. Träffade lite gammalt folk som man inte sett på ett tag vilket alltid är kul. Nä nu ska vi kila iväg och kolla på bio, vi hörs senare
/emmelie

RSS 2.0